Snaskigt värre! |
600 g fläskfilé
Pepparmix
3 dl grädde
2 dl crème fraiche 34%
1 msk tomatpuré
1 tsk dijonsenap
1 tsk chipotlepasta
2 msk kalvfond
1-2 burkar hela eller skivade svampinjoner
Gör så här
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Koka upp grädde, creme fraiche, tomatpuré, dijonsenap, chipotlepastan, och kalvfonden.
3. Putsa fläskfilén och skär den i ca 8 bitar, väger den mer än 600g skär man i fler bitar.
4. Lägg fläskfilébitarna i en ugnsfast form och krydda rikligt med pepparmixen. Strö över champinjonerna.
5. När grädden och allt kokat upp, häll det över fläskfilén.
6. Gratinera i ugn i 40 minuter.
Detta är receptet jag utgick ifrån:
http://www.matklubben.se/matklubben/FAE/kokbok/?id=2765826&recipeid=91687&offset=1
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar