lördag 15 september 2012

Fetaostfylld Rostad Paprika

Gott som förrätt eller till tapasbrickan.

I detta receptet har jag använt Fontanas inlagda paprika, om man vill kan man rosta paprikan i ugnen själv innan, men inlagd färdig sparar tid för den hungrige ;)

Ett stort tack till Maria för paprikan och smakproven med olivolja och balsamico :)

En härlig smakkombination
Ingredienser (3-4 pers)
1 burk Fontana inlagd paprika (3-4 st)
300g fetaost
Olivolja (gärna gjord på kalamataoliver)

Gör så här
1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Låt paprikan rinna av och fyll den med fetaosten. Lägg i ugnsfast form.

3. Ringla över olivolja och gratinera i ugn ca 20-25 minuter. (Paprikan och osten ska ha fått lite färg.)

1 kommentar:

  1. Det här såg verkligen inte aptitligt ut, men det var verkligen SÅÅÅÅÅ gott! Äter gärna detta på nästa tapaskväll ;)

    Puss Frugan

    SvaraRadera