Gott som förrätt eller till tapasbrickan.
I detta receptet har jag använt Fontanas inlagda paprika, om man vill kan man rosta paprikan i ugnen själv innan, men inlagd färdig sparar tid för den hungrige ;)
Ett stort tack till Maria för paprikan och smakproven med olivolja och balsamico :)
Ingredienser (3-4 pers)
1 burk Fontana inlagd paprika (3-4 st)
300g fetaost
Olivolja (gärna gjord på kalamataoliver)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Låt paprikan rinna av och fyll den med fetaosten. Lägg i ugnsfast form.
3. Ringla över olivolja och gratinera i ugn ca 20-25 minuter. (Paprikan och osten ska ha fått lite färg.)
I detta receptet har jag använt Fontanas inlagda paprika, om man vill kan man rosta paprikan i ugnen själv innan, men inlagd färdig sparar tid för den hungrige ;)
Ett stort tack till Maria för paprikan och smakproven med olivolja och balsamico :)
En härlig smakkombination |
1 burk Fontana inlagd paprika (3-4 st)
300g fetaost
Olivolja (gärna gjord på kalamataoliver)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Låt paprikan rinna av och fyll den med fetaosten. Lägg i ugnsfast form.
3. Ringla över olivolja och gratinera i ugn ca 20-25 minuter. (Paprikan och osten ska ha fått lite färg.)
Det här såg verkligen inte aptitligt ut, men det var verkligen SÅÅÅÅÅ gott! Äter gärna detta på nästa tapaskväll ;)
SvaraRaderaPuss Frugan