onsdag 10 augusti 2011

Bloggdebutant

Hej govänner, bloggare och övriga filurer!

Man skulle väl kunna säga att jag gör något av en "comeback" på nätet. Tidigare skrev jag mycket musik och hade en gammal hemsida http://biphome.spray.se/fae/ [FAE] där jag publicerade en del av musiken jag skrev. 
Jag har dock inte redigerat något där på jag vet inte hur länge och har inga planer på att sätta mig med gamla "notepad" och börja knacka html igen.
Sålunda startar jag nu denna blogg, fast med mat-tema istället för musik. Ja, jag älskar fortfarande musik och kommer länka till en del av mina sånger här, men jag har inte skrivit så mycket den senaste tiden. Hursomhelst tänker jag mest blogga om mat.

Utöver mitt musikintresse har jag alltså fattat tycke för matlagning - ja någon last måste man väl ha efter att ha slutat röka och snusa? Och matlagning är väl något man inte behöver finna tid för heller? Med en familj om fru och 3 friska spralliga hulliganpojkar i åldrarna 7 år, 3 år och 4 månader samt 2 helgalna katter är ju matlagning minst sagt en del av vardagen - därmed inte sagt att den måste vara grå ;)

Här är jag i full färd med att grilla egenmarinerad fläskytterfilé. Vincent syns i bakgrunden med sin diskreta solhatt ;)
 
Jag har slängt upp en del recept på Matklubbens hemsida: http://www.matklubben.se/matklubben/FAE/recept/ men blev inspirerad av frugan att skapa en egen blogg med mina favoritrecept och annat smått & gott. Här är för övrigt länken till frugans blogg: http://hobbydraken.blogspot.com/

Resultatet av den marinerade fläskytterfilén med tillbehör


Så, då vet ni vad som komma skall på min blogg. Hoppas bara ni har tålamod med mig då jag är ny på blogg-scenen.

Ha det bäst!!

1 kommentar:

  1. Trevligt, trevligt. Kommer att följa med stort intresse. Kommer säkert att snappa upp en hel del som man sen kan imponera med hemma :)

    /Andreas "lellen"

    SvaraRadera