Melon och parmaskinka är en klassisk kombination.
I detta receptet har jag använt mig av galiamelon i brist på cantaloupe. Hade jag haft cantaloupe hade jag serverat melonen i halvmånar med en tunn skiva parmaskinka ovanpå med olivolja och svartpeppar och ingen fetaost.
Ingredienser
Galiamelon
Parmaskinka
Fetaost
Olivolja
Färskmalen svartpeppar
Gör så här
1. Skär melonen, fetaosten och parmaskinkan i bitar. Blanda, häll över olivolja & smaka av med färskmalen svartpeppar.
I detta receptet har jag använt mig av galiamelon i brist på cantaloupe. Hade jag haft cantaloupe hade jag serverat melonen i halvmånar med en tunn skiva parmaskinka ovanpå med olivolja och svartpeppar och ingen fetaost.
Melon och prosciutto di Parma |
Ingredienser
Galiamelon
Parmaskinka
Fetaost
Olivolja
Färskmalen svartpeppar
Gör så här
1. Skär melonen, fetaosten och parmaskinkan i bitar. Blanda, häll över olivolja & smaka av med färskmalen svartpeppar.
Melonsallad i gott sällskap |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar