Snabbt och gott tilltugg eller rätt till tapaskvällen.
Ingredienser (6 pers)
150g (1 påse) riven texmexost
SantaMaria Texmex Tapaskrydda
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg "klickar" med ca 1 matsked riven ost på en plåt med bakplåtspapper. (Jag använde 2 plåtar till 150g ost).
3. Grädda i 5-7 minuter. Låt dem inte bli för bruna då de kan smaka lite bränt.
4. Direkt när du tagit ut plåten med de varma ostflarnen kryddar du dem med lite tapaskrydda och låter dem svalna.
Fint till en kall pilsner! |
150g (1 påse) riven texmexost
SantaMaria Texmex Tapaskrydda
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg "klickar" med ca 1 matsked riven ost på en plåt med bakplåtspapper. (Jag använde 2 plåtar till 150g ost).
3. Grädda i 5-7 minuter. Låt dem inte bli för bruna då de kan smaka lite bränt.
4. Direkt när du tagit ut plåten med de varma ostflarnen kryddar du dem med lite tapaskrydda och låter dem svalna.
Detta ska jag testa till helgen !!
SvaraRaderaEtt måste till tapaskvällen!!
SvaraRaderaPuss Frugan