söndag 18 september 2011

Nytt köksbord

Här är bordet på plats med duk, bordskryddor och annat.
Vi har under en tid bytt ut våra möbler i "finrummet" hemma, från diverse blandade möbler till ek. Det senaste tillskottet i rummet var ett stavlimmat matsalsbord i massiv ek från MIO med 6 stolar i en viss serie. Blev väldigt fint. Vid ett annat tillfälle hittade vi 4 andra stolar i samma serie, dessa stolar var något längre än de andra, vilket var väldigt mystiskt.

Nu senast, hittade vi ett köksbord, egentligen letade vi efter ett vitt bord med en oljad/lackad skiva i massiv ek, men då jag hittade ett bord med stolar från samma serie vi redan "skulle" ha i finrummet, så köpte vi dessa. Väl på plats hos säljaren i Alingsås liknade stolarna inga av de 2 sorter vi redan hade hemma, men skulle som sagt ändå tillhöra samma serie. Så jag lastade i grejerna och så fick det stå i köket, blev inte riktigt som vi hade planerat men det blev i alla fall väldigt fint i köket.

Av ren nyfikenhet googlade jag serienamnet på stolen, och det kom upp mängder med olika stolstyper. Lite jobbigt att köpa med andra ord om man verkligen inte åker och tittar på grejerna först, då serienamnet tydligen inte är att lite på *suck*.

Hursomhelst, stolarna som inte matchade de andra i serien vi har hemma gör sig väldigt bra i köket och är väldigt bekväma att sitta på, då man får vara glad över det istället :)

Saknas bara en fin matta i köket också.

Vincent inviger bordet med bananmellis. "Blixten Maskin" ligger som vanligt
och lurpassar på diverse godbitar som kan ramla ned uppifrån.

1 kommentar:

  1. Snyggt o mysigt o kladdigt?
    Ett tips: Skippa matta ;)

    SvaraRadera