tag:blogger.com,1999:blog-4684234731720619354.post1427473672263548633..comments2022-11-09T13:50:47.705+01:00Comments on Fredriks Frestelser: Tjälknöl / TjälknulFredrikhttp://www.blogger.com/profile/17383672877600996385noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4684234731720619354.post-33111709429593713972011-12-12T13:04:45.911+01:002011-12-12T13:04:45.911+01:00Oj då! 12-16 timmar i ugn. Jag har nog inte tålamo...Oj då! 12-16 timmar i ugn. Jag har nog inte tålamod att laga den här rätten! Men det ser gott ut:)icahttps://www.blogger.com/profile/00692404294729247085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4684234731720619354.post-34613706150557289652011-12-08T23:56:26.908+01:002011-12-08T23:56:26.908+01:00Brukar alltid ha i krossade enbär i saltlagen. Gil...Brukar alltid ha i krossade enbär i saltlagen. Gillar viltsmaken det blir av det. <br /><br />En perfekt rätt att servera när man är många. Vi åt den för någon vecka sedan när mitt gamla högskolegäng var här på "gåsamiddag" - uppskattat!Sannahttps://www.blogger.com/profile/11882988614817930784noreply@blogger.com